0 Läs mer >>
NU ÄR JAG I FOAJÉN OCH FYFAN VAD LYXIGT DET ÄR TYP GULDVAGNAR OCH HOTELLET ÄR FEMSTJÄRNIGT *DÖR*
Dessutom har de fritt wi-fi så då kan jag ju kanske blogga ibland ;)

OMFG

0 Läs mer >>
Nu sitter jag på flygplatsen och väntat på flygbussen, tyvärr har vi fått vänta jättelänge redan så Anna tror inte att det kommer någon XD 
Jag har wi-fi här, men antagligen kommer jag inte kunna skriva något under resten av veckan.. Idag klev jag upp vid fyra, kollade igenom packningen, åt lite och sedan satte mig för att åka till Skavsta... Där fick vi vänta på flygplanet som skulle lyfta kvart i nio och sedan åka i två timmar, och nu sitter vi här, och gör ingenting :/ än så länge har dagen kanske inte varit superrolig, men Daniel (min bror) och han sambo Sandra är med som överraskning för mamma, så vårt humör är ändå ganska glatt :) 
Jag hoppas verkligen att ni kommer få en lika underbar vecka som jag och så hörs vi på måndag ;) 

LOL SKRATTAR IHJÄL MIG PÅ VILKEN FUL BILD DET ÄR XP 
Kram, Linda 💜

BUDAPEST

0 Läs mer >>
Usch, nu sitter jag i bilen med Vera bredvid mig :( jag vill inte lämna bort henne igen! 
Dessutom skriker hon ibland :'( det är hjärtskärande.. Men hon kan ju inte vara hemma! Dock är det mamma som kör och hon kör mycket mer ojämnt än pappa, så..... Det är lite synd! 


VISST ÄR HON SÖT?? 💜💜💜💜
Kram på er så länge, vet inte när vi kommer hem från Jönköping, men vi skulle handla lite där också och så ska vi ju umgås lite med farmor och farfar och gå igenom alla saker m.m! 

På väg till farmor

0 Läs mer >>
Upptäckte precis att det ser ut som jag har en enorm finne i min panna.. LOL, men det är okej, man får ha finnar ;P

♥ OOTD ♥

0 Läs mer >>



Okej, så jag antar att alla som har katt vet hur underbart det är att ha dem spinnandes bredvid en..? Just den känslan finns i min kropp nu! 
Jag har, som jag tidigare sagt, inte pluggat så mycket den senaste veckan, så allt måste göras idag... All packning till resan, alla Veras saker, alla läxor, alla presenter måste vara klara, jag måste ha städat och mycket mer... BARA IDAG så jag är lite stressad, eftersom Vera ska lämnas hos farmor i morgon direkt efter skolan har jag inte tid med det då :/ 
Men det ska nog bli roligt ändå :) 👍

Plugghjälp

0 Läs mer >>
 

♥ OOYD ♥

0 Läs mer >>
 

♥ OOTD ♥

0 Läs mer >>
Jag suger verkligen. Helt ärligt. Jag bloggar inte, och jag vill kunna säga att det är för jag pluggar i stället, men det är den andra saken som suger. För jag pluggar ju inte heller. *SUCK* Vad har hänt med mitt liv? jag vet att jag ska bättra mig, men på natten till lördag ska jag också åka till Budapest. YAAAAAAAAAAAY. Och för er som inte är så bra på geografi, är det huvudstaden i Ungern :D Anledningen till att vi åker är för att min motti fyller 50 och vi ville fira henne lite speciellt! 
BUDAPEST:
 
 
 
BILDERNA ÄR TAGNA FRÅN GOOGLE, alla andra bilder är mina. 
 

OMG I'M THE WORST IN ...

0 Läs mer >>
Nu ska jag precis cykla och möta upp min lilla kompis Amanda så vi ska cyklantill skolan i regnet och kylan *BURR*


MOT SKOLAN

1 Läs mer >>
 

♥ OOYD ♥

0 Läs mer >>
 
♥ Tröja - Primark, Eastbourne ♥ Kjol - AnnA, Eastbourne ♥ Strumpbyxor - Lindex/Åhlens ♥ Armband - Guldfynd ♥

♥ OOTDB ♥

0 Läs mer >>
Jag ber så himla mycket om ursäkt för mitt bloggande nu.. Det har varit mycket i skolan, och jag vet att det inte är roligt att läsa om, jag själv vill att bloggen ska ha en positiv inverkan, och jag själv är inte överdrivet glad när jag sitter med en hög läxor som bara växer sig större och större bredvid mig. Så det är nog den mest bidragande faktorn till att jag inte ens har lagt ut ens en OOTD de två senaste dagarna! Jag ska försöka bättra mig, men även nu sitter jag och skriver en inlämning om första världskriget vid sidan av bloggen.. och jag skulle inte heller vilja läsa när någon heller klagar om hur man mår, något som jag antagligen skulle ha gjort om jag skulle försökt skriva ner några känslor på bloggen, eftersom jag hade väldig magkramp och huvudvärk de två senaste dagarna. Nu blev det här ett sådant inlägg jag inte indikerade att göra, så jag ska sluta, men även försöka bättra mig!
KRAM

JAG VET ATT JAG SUGER

0 Läs mer >>
 
 
 Här är ett tips, på en bra låt jag lyssnar mycket på just nu och som jag tycker att ni borde lyssna på, verkligen :)

♥ VAMPIRE WEEKEND ♥

0 Läs mer >>
Jag hade ju hoppats på att jag skulle kunna berätta om gårdagen när jag besökte holavedsgymnasiet, men.. ICKE SA NICKE. Jag var medveten om att jag hade ett kemiprov imorgon, som jag skulle plugga till nu, men så kom jag att tänka på att jag även hade 40 spanskaglosor som OCKSÅ är till i morgon, som jag också missat.. Och så ska jag läsa 50 sidor i 'Hungerspelen' av Suzanne Collins, som vår svenskalärare (som för övrigt suger), vill att vi ska läsa. Jag är så himla dålig på att planera och hela tidigare av terminen har alla läxor fungerat perfekt och jag gjorde dem samma dag som jag fick dem så jag fick mer fritid senare, men så kom bloggen.. ALLT ÄR ERAT FEL LOL, nejdå, men jag har fokuserat lite på den och så måste jag skaffa tid för både och ;) vilket jag inte har lärt mig ännu, hehe... 
MEN jag ska ge er en bild på min mumsiga nödproviant ;P 
Varm choklad med grädde, som tyvärr är slut nu!
Men ska jag kunna plugga så måste jag sluta nu ;/ 
ADIOS AMIGOS
 

Frustrerande.

1 Läs mer >>
Jag vet inte om jag haft på mig dessa kläder innan, men jag älskar det ändå! Så, NI FÅR VARA GLADA :)

♥ OOTD ♥

0 Läs mer >>
 
Jag måste bara säga att det var jätteläskigt att gå med bar mage :S 
Och jag tog på mig en lång svart kofta också, men det kom jag på efter bilderna togs så har inga bilder på det ;P
Kram ♥

♥ OOYD ♥