0 Läs mer >>
Nu ligger jag här med datorn framför mig i soffan och håller på att skriva på en av de insändare jag ska vara klar med i svenskan till på torsdag.. Jag vet inte riktigt hur det går, men jag skriver en rad i taget och kommer långsamt framåt!
Bredvid mig har jag en nymixad smothie av banan, hallongyoghurt, florsocker och lite hallonsaft hehe.. Om det är nyttigt eller onyttigt vet jag inte, men det är gott i alla fall ;)
 
 
Kram på er.

Insändare

0 Läs mer >>
Idag är en väldigt speciell dag för oss :) för min lilla älskling fyller två år JIPPIE
 
 
Uppdateringen har varit urusel som vanligt och jag är enormt förvånad över att jag fortfarande har människor som tittar in här, men jag ska försöka bättra mig och komma med nya innovativa ideer att blogga om!
Kram Linda

Älsklingen

1 Läs mer >>
JAG HAR BÖRJAT SPELA GITARR WOOOOOOOOH 
Det går inte jättebra och jag började spela igår på Hallelujah, men jag är lite stolt över mig själv, det är andra dagen som jag spelar och jag kan byta ackord relativt flytande. Men hur som helst tänkte jag skicka bloggen en liten hälsning och också meddela att min syster fyller (FREAKING) 18 i morgon och det kommer att firas stort :O
 
 
jippie. sned bild. tagen med mobilen. älskar det. 
 

GISSA VAD JAG HAR BÖR...

0 Läs mer >>
Nu sitter jag med motti och Anna i bilen på väg mot Linköping där vi ska ha en liten tjejdag :) jag har inte bloggat på så lång tid och det gör mig ledsen :/ men det är ju ingen annans fel än mitt eget! 


Det ser ut som jag gör en fjortismin menmen, så här ser jag i alla fall ut idag :) 

Kram Linda 

Lager 157